Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Ταξιδεύοντας στον κόσμο σε 1 λεπτό! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο φωτογράφος Rick Mereki λατρεύει τα ταξίδια, να απαθανατίζει τοπία και αξιοθέατα στο φακό του και στη συνέχεια κάνει περιηγήσεις στους τόπους που πηγαίνει φωτογραφίζοντας γνωστές αλλά και άγνωστες τοποθεσίες.

Σότσι: Φάρσα η είδηση ότι μαχαίρωσαν τον υπεύθυνο των εφέ!

Φάρσα φαίνεται να είναι η φήμη που κυκλοφόρησε αναφορικά με την δολοφονία του υπεύθυνου των εφέ με τους πέντε κύκλους στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi.

Δείτε ευρυγωνικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που θα σας εντυπωσιάσουν


Εντυπωσιακές, ευρυγωνικές φωτογραφίες, ή αλλιώς φωτογραφίες με το «βλέμμα του ψαριού». Δηλαδή φωτογραφίες με μεγάλη γωνία λήψης που σχηματίζουν κοίλο.

Κακές συνήθειες που μας ωφελούν!

Κακές συνήθειες που μας ωφελούν!
Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για το άστρωτο κρεβάτι μας και να θεωρούμαστε έξυπνοι επειδή μασάμε τσίχλα;

Τι δείχνουν τα τρομερά στοιχεία που έστειλαν δορυφόροι της NASA και ανησυχούν τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου

Μία νέα σειρά από πολύ ανησυχητικά στοιχεία συνέλεξαν, στις 17 Ιανουαρίου, επιστήμονες από ένα ζεύγος δορυφόρων της NASA, τα οποία κατόπιν παρέδωσαν σε εξειδικευμένη ομάδα ερευνητών, επιφορτισμένη με την συνεχή και λεπτομερή παρακολούθηση των παγκόσμιων αποθεμάτων νερού, αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Μάρκαμ Νόλαν: Πώς να ξεχωρίσετε το μύθο και την αλήθεια στο διαδίκτυο (video)

Μέχρι να τελειώσει αυτό το βίντεο, θα έχουν ανέβει 864 περισσότερες ώρες βίντεο στο YouTube και 2,5 εκατομμύρια περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook και το Instagram. Πώς να τα βγάλουμε πέρα με αυτό τον κατακλυσμό;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...