Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

The awaking - Το ξύπνημα (Δείτε ολόκληρο το Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους:)

Ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που ήδη συμβαίνουν είναι να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην καρδιά. Η αληθινή εξέλιξη είναι μια εξέλιξη της συνείδησης.


Η συχνότητα του πλανήτη γη ανεβαίνει και μαζί της η συχνότητα όλων πάνω στη γη. Η αρμονική συχνότητα του πλανήτη, γνωστή στους επιστημονικούς κύκλους ως η αντήχηση της κοιλότητας του Σούμαν ανεβαίνει περιοδικά στα προβλέψιμα βήματα που αποτυπώνονται στην ακολουθία των αριθμών του Φιμπονάτσι. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν 13000 χιλιάδες χρόνια περίπου. Και τώρα συμβαίνει ξανά…

Η χειραγώγηση της συνείδησης επιτυγχάνεται με την δημιουργία μιας ατμόσφαιρας έντασης, δυσπιστίας, θυμού και φόβου.

Το ανθρώπινο είδος είναι το διάνυσμα, η πύλη που ενώνει ουρανό και γη. Το ανθρώπινο είδος είναι το ίδιο το θεϊκό πνεύμα και η επιλογή από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών εναπόκειται στον καθένα από μας.

Η ταινία The Awaking (Το ξύπνημα) είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή ντοκιμαντέρ από τον Max Igan,που καλύπτει αμφιλεγόμενα θέματα, καθώς και σημαντικά ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Ο Max Igan είναι ένας Αυστραλός ερευνητής / ακτιβιστής / συγγραφέας.
Λίγα λόγια από τον ίδιο τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ The Awaking, τον συγγραφέα Igan Max:Σε αυτή την ταινία προσπάθησα να σας εξηγήσω, την πραγματική διάρθρωση της πραγματικότητας, την φύση της ενέργειας, του φωτός και του ήχου που απαρτίζουν ολόκληρο το σύμπαν στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο καθένας από μας και το καθετί γύρω μας. Επίσης θέλησα να σας δείξω ότι αυτή η αντίληψη ενισχύεται τόσο από αρχαίες παραδόσεις, όσο και από τη σύγχρονη επιστήμη. 

Θα σας πω άλλη μια φορά ότι η πραγματικότητα γύρω μας ή οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα είναι καθαρά συνειδητή ενέργεια. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια που υπάρχει εκεί έξω και η ουσία αυτής της ενέργειας είναι η καθαρή αγάπη άνευ όρων.

Φέρνω αυτό το μήνυμα σε εσάς τώρα, διότι είναι σημαντικό να το παραλάβετε:
Η Γη και όλα όσα ζουν σε αυτήν πρόκειται να υποβληθούν σε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές, αλλά αυτές τις αλλαγές δεν πρέπει να τις φοβάστε από την στιγμή που έχετε αποκτήσει μια σαφή κατανόηση για το τι αληθινά είναι αυτή η πραγματικότητα. Μόλις αποκτήσετε τη γνώση για το πώς η αληθινή ουσία του σύμπαντος λειτουργεί στ'αλήθεια και μόλις συνειδητοποιήσετε τη σύνδεσή σας με όλους τους ανθρώπους και με όλα τα πράγματα και ακολουθήσετε το μονοπάτι του καθολικού συμπαντικού νόμου, τότε δεν θα έχετε και κάτι για να φοβηθείτε... δεν θα έχετε κάτι για να μισείτε.. Ούτε θα έχετε τίποτα να κρίνετε..

Καταλάβετε ότι η ζωή που ζούμε και βιώνουμε μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσαμε είναι ένα παιχνίδι ελεύθερης βούλησης που παίζεται από μια κοινή συνείδηση ​​της οποίας είμαστε όλοι απλώς συχνότητες.

Συντονιστείτε σε εκείνο το χώρο πίσω από τα μάτια σας.

Συνειδητοποιήστε ότι για να αντεπεξέλθετε στις επερχόμενες αλλαγές, το μόνο που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε την καρδιά σας... Συνειδητοποιήστε ότι όλα όσα υπάρχουν στην πραγματικότητα μας είναι ενέργεια η οποία εμπεριέχει -τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο- από απλή, καθαρή και άνευ όρων αγάπη....


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...