Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μυστηριώδεις άνθρωποι με ολόμαυρα μάτια

Είναι χειμώνας, έξω κάνει απίστευτο κρύο, μόλις έχει αρχίσει να βραδιάζει και είστε μόνοι στο σπίτι. Το κουδούνι της πόρτας χτυπάει και πηγαίνετε να ανοίξετε, αναρωτώμενοι ποιος να είναι. Ανοίγετε την πόρτα και βλέπετε δύο άγνωστα παιδιά να στέκουν στο κατώφλι σας.

Είναι και τα δύο αγόρια, γύρω στα 12 με 13, ντυμένα όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, με αθλητικά παπούτσια, τζίν παντελόνι και σκούφο. Για κάποιο λόγο όμως, αισθάνεστε έναν ανεξήγητο φόβο, χωρίς ευδιάκριτο λόγο.

Το ψηλότερο από τα δύο αγόρια το οποίο υποθέτετε ότι είναι και το μεγαλύτερο σε ηλικία σας ζητάει να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό σας και προβάλλει μία πολύ καλή και πειστική δικαιολογία. Είναι ευγενέστατο και μιλάει άψογα για ένα παιδί της ηλικίας του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν δεν νιώθατε αυτόν τον ανεξήγητο φόβο, δεν θα τα αφήνατε έξω στο κρύο.

Ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε μία καλή δικαιολογία για να μην τα αφήσετε να μπουν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο φοβάστε. Μετά από λίγο, βρίσκετε ένα καλό ψέμα και τους λέτε ότι το σταθερό σας τηλέφωνο έχει κάποια βλάβη αλλά θα μπορούσατε να τους φέρετε το κινητό σας …


Το ψηλότερο αγόρι σας διακόπτει και αλλάζει «ρεπερτόριο». «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα σας;» ρωτάει. «Σας παρακαλούμε, κάνει πολύ κρύο. Πρέπει να μπούμε ΜΕΣΑ και να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα σας.»

Η έμφαση που δείχνει στη λέξη ΜΕΣΑ για κάποιο λόγο σας ανησυχεί ακόμα περισσότερο και μουδιασμένοι, το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι να κουνήσετε απλά το κεφάλι σας και να μουρμουρίσετε κάτι για το κινητό σας.

«Πρέπει να μπούμε ΜΕΣΑ,» λέει ξανά το ψηλότερο αγόρι και κοιτώντας σας κατάματα, συνειδητοποιείτε αμέσως ότι τα μάτια του είναι ολόμαυρα. Δεν έχει απλά μαύρη ίριδα, αλλά όλος ο βολβός του ματιού του είναι μαύρος, χωρίς ίχνος άσπρου χρώματος. Είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια του. Ο φόβος σας γίνεται τρόμος και παρόλο που τα παιδιά δεν έχουν κάνει στην ουσία κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εσκεμμένη απειλή, εσείς νιώθετε ξαφνικά ότι η ζωή σας κινδυνεύει. «Σας παρακαλώ, αφήστε μας να μπούμε,» λέει αυτή τη φορά ο πιο κοντός και καθώς σας κοιτάει στα μάτια, συνειδητοποιείτε ότι και αυτός έχει ολόμαυρα μάτια.

«Όχι,» καταφέρνετε να ψελλίσετε, μένοντας έκπληκτοι με τον ίδιο σας τον εαυτό που βρήκε τη δύναμη να πει έστω και μία λέξη, τους κλείνετε την πόρτα κατάμουτρα και κλειδαμπαρώνετε όλο το σπίτι. Μετά από μερικά λεπτά, καταφέρνετε να ηρεμίσετε και πιάνετε το κινητό σας τηλέφωνο. Ξαναφέρνοντας στη μνήμη σας το συμβάν, δεν μπορείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο τρομάξατε τόσο πολύ και γιατί αντιδράσατε τελικά με τον τρόπο που αντιδράσατε. Κρατώντας το κινητό σας στο χέρι, ξανανοίγετε την πόρτα αλλά αυτή τη φορά τα παιδιά έχουν φύγει. Βγαίνετε μέχρι έξω, σκεπτόμενοι ότι δεν μπορεί να έχουν πάει και πολύ μακριά αλλά δεν τα βλέπετε πουθενά.

Εάν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, τότε είχατε την πρώτη σας εμπειρία με τα Παιδιά με Ολόμαυρα Μάτια ή αλλιώς BEK (Black Eyed Kids). Συνήθως είναι αγόρια και οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για παιδιά στην πρώιμη εφηβεία τους. Ντύνονται σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, ενώ αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η ωριμότητα στον λόγο τους και φυσικά τα ολόμαυρα μάτια τους. Πάντα ζητάνε να μπούνε μέσα στο αμάξι, στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεστε- και συνήθως έχουν απίστευτη επιμονή όταν τους αρνείστε την είσοδο. Προκαλούν πάντα φόβο, έναν φόβο τόσο δυνατό που όσοι έχουν υπάρξει μάρτυρες των ΒΕΚ τον περιγράφουν ως τρόμο ή πανικό και ισχυρίζονται πως εκείνη τη στιγμή νιώθουν ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Απ΄ όλα τα άτομα που έχουν αναφέρει ότι έχουν δει ΒΕΚ, μόνο ένα τα έχει αφήσει να μπουν μέσα στο σπίτι -για να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο- και ανέφερε ότι κλειδώθηκε αμέσως από τρόμο μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να βρει το θάρρος να ανοίξει και πάλι την πόρτα του δωματίου για να βγει. Βλέποντας ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο, το άτομο αυτό έτρεξε προς την πόρτα και κατάφερε να βγει και να πάει σε ένα φιλικό σπίτι. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο, το σπίτι ήταν άδειο.

Τι θέλουν όμως τα ΒΕΚ; Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν έχει αποκαλύψει ότι άφησε τα ΒΕΚ να μπουν στο σπίτι και να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό συνέβη επειδή κανείς δεν τους άφησε να μπουν μέσα ή επειδή κανείς από αυτούς που τους άφησε να μπουν δεν ήταν εκεί γύρω για να δει τι ακριβώς κάνουν.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ΒΕΚ δεν είναι καν κανονικά παιδιά. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένες παθήσεις που μπορούν να μαυρίσουν τα μάτια και παρόλο που υπάρχουν μαύροι φακοί επαφής, τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να εξηγήσει τον φόβο που προκαλεί η παρουσία αυτών των «παιδιών», ακόμα και πριν να παρατηρήσει κάποιος τα μάτια τους.

Υπάρχει η υποψία ότι τα ΒΕΚ εμφανίζονται με τη μορφή παιδιών, επειδή θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Προσπαθούν να προκαλέσουν τη συμπόνια των ανθρώπων και τη εγγενή τους διάθεση να βοηθήσουν ένα παιδί. Ένας μέσος άνθρωπος έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να αφήσει ένα άγνωστο σε αυτόν παιδί να μπει μέσα στο σπίτι του, παρά έναν άγνωστο ενήλικα. Εάν θεωρητικολογήσουμε ότι τα ΒΕΚ εμφανίζονται με τη μορφή παιδιών επειδή θέλουν να φαίνονται σαν παιδιά, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε: γιατί έχουν μαύρα μάτια και γιατί προκαλείται αυτός ο φόβος; Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά φαίνεται να είναι αναποτελεσματικά στον στόχο που έχουν τα ΒΕΚ να εισχωρήσουν στο σπίτι κάποιου.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ΒΕΚ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό με μία άλλη οντότητα, που είναι γνωστή στον σύγχρονο κόσμο με την ονομασία «γκρι» εξωγήινοι. Υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ των μεγάλων ολόμαυρων ματιών των τυπικών γκρι εξωγήινων και αυτών των ΒΕΚ. Κάποιοι από τους μάρτυρες των ΒΕΚ ανέφεραν πως το μαύρο των ματιών τους είναι τόσο μεγάλο σαν να είναι όλο τους το μάτι μαύρο. Σύμφωνα με αναφορές, οι γκρι εξωγήινοι έχουν συνήθως ύψος που δεν ξεπερνά το 1.50 μέτρο, έχουν δηλαδή πάνω κάτω το ύψος ενός μικρού παιδιού.

Ας υποθέσουμε ότι οι οντότητες αυτές των γκρι εξωγήινων ή των ΒΕΚ κυκλοφορούν ανάμεσά μας συχνότερα απ' ότι νομίζουμε, μεταμφιεσμένοι σε κανονικά παιδιά. Όσοι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν απαχθεί από γκρι εξωγήινους έχουν αναφέρει ότι οι γκρι εξωγήινοι έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, μπορούν να προβάλουν εικόνες μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και/ή φαίνεται πως μπορούν να ελέγχουν το μυαλό και το σώμα ενός ανθρώπου. Εάν, λοιπόν, μπορούν να ελέγχουν το μυαλό μας, ενδεχομένως να βλέπουμε αυτά που θέλουν αυτοί να βλέπουμε όταν τους κοιτάμε. Κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε έναν έφηβο ιδιαίτερα σε ένα αγόρι που χαζολογάει στο δρόμο ή σε ένα πάρκο. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη μεταμφίεση για να κρυφτεί ένα ΒΕΚ ή ένας γκρι εξωγήινος σε κοινή θέα;

Ας υποθέσουμε επίσης ότι οι επαφές με τα ΒΕΚ ή τους γκρι εξωγήινους- είναι αυτό που συνεπάγεται όταν αποτυγχάνουν να ελέγξουν τον εγκέφαλό μας ή όταν απαλλάσσονται από τη μεταμφίεσή τους επειδή δεν την χρειάζονται άλλο. Ας υποθέσουμε ακόμα ότι ο φόβος προκαλείται μόνο όταν δεν ελέγχουν τον εγκέφαλό μας και αυτός είναι και ο λόγος που εξάπτονται και επιμένουν τα ΒΕΚ να μπουν μέσα στο σπίτι όταν δείχνουμε ότι δεν τα αποδεχόμαστε γι' αυτό που φαίνονται να είναι. Ξέρουν πως κάτι πάει στραβά και προσπαθούν ακόμα περισσότερο.

Παρά τις αναφορές από μάρτυρες ότι αισθάνονται πως η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, ο σκοπός της εμφάνισης των ΒΕΚ ίσως να είναι λιγότερο κακοήθης από το να εξοντώσουν τον στόχο. Ίσως να θέλουν να δουν το εσωτερικό του σπιτιού για να αποκομίσουν οπτικές αναφορές για κάποια μορφή τηλεκινησίας ή ίσως να θέλουν να εγκαταστήσουν ένα είδος δέκτη μέσα στο σπίτι με σκοπό να αποκτήσουν μετέπειτα πρόσβαση. Εάν όντως αυτός είναι ο σκοπός τους, ίσως να υπάρχουν άνθρωποι που άφησαν τα ΒΕΚ να μπουν στο σπίτι τους για να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο, την τουαλέτα ή να πιουν ένα ποτήρι νερό και δεν συνειδητοποίησαν ότι οι επισκέπτες τους δεν είναι συνηθισμένα παιδιά. Οι απαχθέντες πολλές φορές αναφέρουν ότι «εμφανίζονται» γκρι εξωγήινοι ξαφνικά μέσα στο μπάνιο ή στο σπίτι τους, ενώ το ότι δεν υπάρχουν εμφανείς τρόποι εισόδου τους μέσα στο σπίτι κάνει όλες αυτές τις εμπειρίες δύσκολες για κάποιον να τις πιστέψει.

Τα τρομακτικά μαύρα μάτια και η αίσθηση του τρόμου δεν βγάζουν από μόνα τους κάποιο νόημα αν θεωρηθεί ότι γίνεται εσκεμμένα, αλλά αν θεωρηθούν τυχαία και αν ληφθεί υπόψη το τι συμβαίνει όταν η επαφή δεν έχει την έκβαση που θέλουν, τότε όλα αποκτούν άλλο νόημα. Ίσως τα μάτια να είναι το δυσκολότερο σημείο για να μεταμφιέσει η οντότητα. Εξάλλου, δεν λέμε ότι τα μάτια ενός ανθρώπου είναι το παράθυρο της ψυχής του; Όταν τα ΒΕΚ δεν καταφέρνουν να ελέγξουν τον εγκέφαλο, τότε ο μάρτυρας αρχίζει να αισθάνεται τρόμο και να βλέπει μέσα από τη μεταμφίεσή τους. Τα μαύρα μάτια τον πείθουν ότι κάτι πηγαίνει τελείως στραβά και όποιος και αν ήταν ο στόχος της επίσκεψής τους, αποτυγχάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...