Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ψυχίατροι και οι κόκκινες γραμμές...


                      HERR BARTZOPOULOS, GUTEN MORGEN ...
Η Ελλάδα κυβερνάται από εκλεκτό team … ψυχιάτρων, με βιτρίνα την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Το team γνωρίζει πάντα τις κόκκινες γραμμές της κοινωνίας και βέβαια την επόμενη κίνηση στην σκακιέρα.
Ρεπορτάζ πάντα με την σφραγίδα του Lobbystas.gr.

Ο Δημήτρης αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο στο ΑΠΘ, πήρε ειδικότητα στην Ψυχιατρική, εκπαιδεύτηκε σε ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και εργάσθηκε σε πανεπιστημιακές κλινικές της Βόννης και της Κολωνίας. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βόννης και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα Νομικής Ψυχιατρικής. Διατέλεσε πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Βόννης και πρόεδρος της ΝΟΔΕ- ΝΔ Δυτικής Γερμανίας. 


Η σύζυγος του είναι γερμανίδα. Είναι επικεφαλής της γενικής γραμματείας που έχει σαν σκοπό το συντονισμό του κυβερνητικού έργου.Δίνει λόγο αποκλειστικά στον πρωθυπουργό και παρεμβαίνει εξ ονόματός του στις λειτουργίες των υπουργείων αναλαμβάνοντας ακόμη και ρόλο μεσολαβητή ή διαιτητή σε διενέξεις και διαφωνίες. 

Συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, που είναι επικεφαλής της Task Force, παρακολουθώντας το έργο της κυβέρνησης και προσφέροντας τεχνογνωσία σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα και πολιτικές αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης. Αυτά λοιπόν είναι τα γνωστά, αυτά που προέρχονται από το βιογραφικό του και όσα έχουν δημοσιευτεί.Επίσημα στο παιχνίδι «μπήκε» με την υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου όταν ανέλαβε υφυπουργός Υγείας. Και τώρα στο ζουμί του ρεπορτάζ. 

Εκλεκτό team ψυχιάτρων με την άτυπη συνδρομή «πανεπιστημιακών υποδομών» παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Το teamαποτελείται από γερμανούς αμερικανούς και λοιπούς εκλεκτούς επιστήμονες. Οι περίφημες κόκκινες γραμμές είναι το project, που με τη σειρά τους οι Έλληνες πολιτικοί περνούν στα αυτιά της κοινωνίας. 


Αυτοί καθορίζουν το παιχνίδι για να μην σκάσει η βόμβα της κοινωνίας. Ανάλογα με την εξέλιξη των καταστάσεων στην Ελλάδα διαμορφώνουν τις «οδηγίες» για το τι παραμύθι θα «παπαγαλίσουν» οι πολιτικοί και τα media. 
Αυτή είναι η εισαγωγή της αποκάλυψης του Lobbystas.gr σήμερα, περιμένοντας στα «χαρακώματα» για τις πρώτες αντιδράσεις. Βήμα βήμα θα παρουσιαστούν ντοκουμέντα για το πώς η Ελλάδα κυβερνάται από team ψυχιάτρων με βιτρίνα τους έλληνες πολιτικούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...